Lidé

Mgr. Hana Tulinská

Autorka kurzu, modulů a koncepce webových univerzitních kurzů. Vyučující edTech předmětů na Kabinetu informačních studií a knihovnictví. Výzkumnice informační gramotnosti, online učení, zpětné vazby. Častá návštěvnice galerií a čtenářka filosofie. 

web, tulinska@kisk.cz

RNDr. Michal Černý

Autor modulů, propagátor edTechu na KISKu, vyučující, psavec. Tvůrce mnoha různých textů o vzdělávání, filosofii, umění či technologiích. Milovník knih, vášnivý čtenář, hloubavý posluchač.

Web, Twittercernymichal@mail.muni.cz

 

Bc. Klára Dvořáková

Tutorka KPI i dalších kurzů. Studentka KISKu, ve volném čase fotografka a knižní bloggerka. Zajímá se o informační vzdělávání, copywriting a projekty na podporu čtenářství. Ve volném čase vášnivá čtenářka, která se nebojí nových výzev a možností sebevzdělávání.

LinkedIn, 438569@mail.muni.cz

Bc. Anna Puchovská

Vizuální designerka kurzu a jeho tutorka. Zaujímá ji vizuální gramotnost, umění a design služeb. Kromě KISK studuje také Management v kultuře a pořádá výtvarné tábory pro děti. Ve volném čase ráda čte a přemýšlí o politice.

web, 449628@mail.muni.cz

Bc. Jana Uchočová

Jazyková korektorka kurzu. Studuje magisterský obor Informační studia a knihovnictví a občas vypomáhá v Ústřední knihovně Pedagogické fakulty. Zajímá se o informační vzdělávání a biblioterapii. Ve volném čase cestuje, učí se hrát na kytaru a někdy taky zkouší divadelní improvizaci.

uchocova@mail.muni.cz