Tvůrci a tutoři kurzu

Mgr. Hana Tulinská

Absolventka KISKu se specializací Technologie ve vzdělávání, doktorandka ÚPV. Tvůrce formy KPI. Vstřícná a přísná tutorka. Zabývá se hlavně online vzděláváním, obdivuje Fullera, čte Čapka. Pokud není online, možná jezdí na skůtru v Číně.

Twitter, LinkedIn, hanatulinska@mail.muni.cz

Tutoruje skupinu 15 studentů MU a nestudenty.

RNDr. Michal Černý

Autor modulů, propagátor edTechu na KISKu, vyučující, psavec. Tvůrce mnoha různých textů o vzdělávání, filosofii, umění či technologiích. Milovník knih, vášnivý čtenář, hloubavý posluchač.

Web, Twittercernymichal@mail.muni.cz

 

PhDr. Pavla Kovářová, Ph.D.

Vyučující na KISKu. Obsahový střážce webu i autor modulů, vyučující a nadšenec do vyzkumů (hlavně s čísly). Rýpal do cizích digitálních stop s cílem osvětou zvýšit jejich bezpečnost nejen využitím hodnocení informací a jejich zdrojů.

ResearchGatekovarova@phil.muni.cz

Tutoruje skupinu 15 studentů, ideálně magisterských.

Bc. Kristýna Kalmárová

Studentka KISKu, milovnice umění a vizuálna, dříč, (občasná) občanská vědkyně a krotitelka dat. Autorka několika modulů, především těch o vizualizaci, prezentaci a kreativních technikách.

Twitter

Tutoři

Mgr. Eva Jandová 

Referenční knihovnice v Ústřední knihovně FF MU, kde se mimo jiné věnuje i koordinaci a výuce informačního vzdělávání f2f. Na KPI se jako tutorka podílí od jeho počátku. Baví ji tanec a elektronická hudba, ráda chodí do přírody. Ač knihovnice, číst bohužel moc nestíhá, většinu volného času věnuje dcerce a manželovi.

Tutoruje skupinu 15 studentů.

Bc. Alena Kmochová

Pracuje jako referenční knihovnice v Ústřední knihovně FF MU. V knihovně má mimo jiné na starosti grafiku a propagaci služeb. Ve volném čase se věnuje svým dvěma dětem, má ráda kulturu, hory a běhání.

Tutoruje skupinu 15 studentů.

Mgr. Petra Georgala

Ředitelka knihovny Právnické fakulty MU. Vede semináře informačního vzdělávání pro doktorské studenty.  Je tedy ideální tutorkou magisterskýcm studentům při přípravě na diplomovou práci. 

Tutoruje skupinu 35 studentů.

Mgr. Hana Sloupenská

Absolventka KISKu a knihovnice v Ústřední knihovně PrF MU. Připravuje a vede lekce informačního vzdělání, stará se o elektronické informační zdroje a celkovou propagaci knihovny a jejích služeb. Součástí její práce je také správa Evropského dokumentačního střediska, pro které zajišťuje odborné besedy a výstavy.

Tutoruje skupinu 35 studentů.

Bc. Radmila Kouřilová 

Oborová knihovnice antropologie, geografie a geologie, koordinátorka informačního vzdělávání v Ústřední knihovně PřF MU. Připravuje vzdělávací akce pro přírodovědné obory, ráda se učí a předává znalosti a dovednosti těm, kdo je potřebují.

Tutoruje skupinu 35 studentů.

Bc. Tereza Dřevová

Magisterská studentka KISKu a Managementu v kultuře a IS-technička na Právnické fakultě. Jinak životní nadšenec, co se do všeho pouští po hlavě a s obrovským elánem. Razí heslo: "Udělám si čas na vše, na co si ho chci udělat."

Tutoruje skupinu 35 studentů.

Bc. Jana Uchočová

Studentka KISKu a knihovnice v Knihovně Na Křižovatce. Zajímá se o informační vzdělávání a biblioterapii. Ve volném čase se věnuje psychologii a občas zkouší divadelní improvizaci.

Tutoruje skupinu 35 studentů.

Bc. Lukáš Eliáš

Student magisterského programu na KISKu. Oblast zájmu informační bezpečnost a sociální inženýrství na internetu. Nyní se věnuje psaní diplomky sledováním politiků na sociálních sítích.

Tutoruje skupinu 35 studentů.

Bc. Monika Martonová

Studentka magisterského programu na KISKu a bývalá studentka klasické filologie. Dříve vytvářela výukové materiály a lektorovala kurzy počítačové gramotnosti pro seniory v brněnské neziskové organizaci. Nyní pracovně krouží kolem IT a vzdělávání.

Tutoruje skupinu 35 studentů.

Bc. Erika Mirová

Studentka magisterského studia na KISKu. Pracuje v oddělení digitalizace MZK a jako uvaděčka v NdB.  Prokrastinující a zároveň pracovitá. Neustále a ráda poslouchá hudbu, miluje seriál Přátelé a knihy od Patrika Hartla. Ráda cestuje.

Tutoruje skupinu 35 studentů.

Bc. Tatiana Kadlecová

Študentka edTechu na KISKu, etechnička v ISe a korektorka slovenských diplomiek. Nadšená pre knihy, vzdelávanie v hrách, (MMO)RPG, výlety so psom a šitie.

Tutoruje skupinu 10 studentů.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info